Serving a Tennis Ball

Tilmelding for nye medlemmer:

Nye medlemmer skal kontakte vores kasser, Peter Sonne, helst på e-mail: petersonne@privat.dk eller mobil: 21756128

Peter udleverer ens medlemsnummer, der skal bruges til booking af baner på tavlen i klubhuset. Nye medlemmer kan mod forevisning af kvittering for indbetaling af kontingent henvende sig hos Hullehavn Camping, og få udleveret en nøgle til klubhuset.

Husk at vande banen før spil, når den er tør! Er den meget våd/blød må man IKKE spille.

Husk at klargøre banen efter spil (man fejer de sidste 5 minutter af ens time, hvis der er en booking umiddelbart efter).

Husk, man må kun spille med dertil egnede tennissko (flade såler). Sko med knopper eller riller, der river banen op, f.eks. løbesko, må IKKE benyttes.

Velkommen til!